Bucida Buceras 'Shady Lady'

Ta in naturen med träd upp till 12m.

Gröna interiörer har blivit en allt viktigare del i planeringen av nya byggprojekt. Inte minst när det kommer till arbetsplatser. Träd och växter i en kontorsmiljö kan ha flera positiva effekter på inomhusmiljön och på medarbetares välmående. Bland annat hjälper växter till att  dämpa ljudnivån och förbättra syressättningen i en fastighet. Något som skapar en lugnare och mer stimulerande miljö att arbeta i.

Nu har vi inlett ett samarbete med Botanic International. Som en av Europas ledande specialister på gröna interiörer har Botanic International lång erfarenhet av att ta fram gröna interiörer för både små och stora projekt i flera länder. Samarbetet innebär att vi kan erbjuda svenska kunder ett större utbud av träd och växter.

Bland annat kommer vi att kunna utöka vårt erbjudande till svenska arkitekter och inredningsarkitekter som vill rita in större träd i sina byggprojekt.

Bucida Buceras

Populära Bucida Buceras ‘Shady Lady’

 

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.